Norsk uttale undervisning på Skype

NORSK PÅ SKYPE

Jeg har over 20 års erfaring med språkundervisning med en studenter fra forskjellige land og med forskjellige språkbakgrunner – og jeg hjelper deg gjerne med å forbedre din norsk på en morsom og effektiv måte via Skype. Jeg spesialiserer meg på uttaleundervisning, men hjelper også med forberedelser til språkprøver, generell trening i muntlig norsk, grammatikk og norsk for spesielle behov.

1 gang 3 ganger 5 ganger
30 minutter 40 € 115 € 180 €
45 minutter 55 € 155 € 250 €
60 minutter 72,50  € 200 € 310 €

 

10 ganger 15 ganger 20 ganger
30 minutter 350 € 515 € 660 €
45 minutter 480  € 720 € 950 €
60 minutter 565  € 815 € 1050 €

Interessert? Skriv en e-post til snorreks@gmail.com med følgende info:

  • Hvor lenge og hvordan du har lært norsk (helt kort)
  • Hva morsmålet ditt er og hvilke andre språk du har lært
  • Omtrent hvilket nivå du er på
  • Hva føler du selv er utfordringene dine med norsk uttale eller hva ønsker du å trene på hvis det er noe spesielt du er interessert i.

Jeg kan tilby norsk, engelsk, latvisk, tysk og litauisk som hjelpespråk.

FÅ DREIS PÅ UTTALEN DIN!

Vil du få individuell hjelp til å forbedre uttalen din? Jeg har en egen metodikk for uttaleundervisning.  Jeg snakker oslodialekt og underviser i østlandsk uttale.

Hvorfor er det viktig å trene norsk uttale?

Vokaltrapes

Ofte har man fokus på vokabular og grammatikk når det gjelder språkinnlæring – kanskje har du mestret norsk grammatikk og kanskje kan du mange ord og uttrykk, men det vil høres feil ut til tross for at grammatikken er perfekt. Mange nordmenn vil ikke engang legge merke til at ditt språk er helt korrekt når det gjelder grammatikk, dersom din uttale er ikke bra nok når du snakker – uttalen har mye å si for førsteinntrykket!

Gratis tilbakemelding
om dine uttaleferdigheter!

01 picture

Dersom du er interessert i å øve norsk uttale, kan jeg sende deg en kort tilbakemelding om hvilke områder du kan forberede deg på uten forpliktelser! Høres dette bra ut?

Da vil jeg be deg om å sende en lydfil der du har tatt opp 3 til 5 minutter av deg selv når du snakker norsk, i tillegg til informasjonen jeg har nevnt ovenfor.  Det kan f.eks. være et opptak der du forteller om deg selv, hva du arbeider med eller studerer, hvor du bor, fritidsinteresser – eller hva som helst annet. Hvis du syns det er vanskelig å snakke slik, kan du også lese inn en side med tekst.

For dyrt? Feil språk?

03 free class

Er prisene for dyre for deg eller ville du foretrekke en annen lærer av noen annen grunn? Ta en titt på Nordiskype, der finner du andre lærere, ikke bare i norsk, men også i svensk og dansk. Selv underviser jeg også i latvisk.